Top

Beautique.be - Groot en detailhandel voor Nails en Beauty!

De vraag onder de beginnende nagelstylisten ‘Wat is het verschil tussen gel en gelpolish?’.

In tegenstelling tot acryl (hard uit door de lucht), hard gel uit onder een UV of led lamp, net zoals gelpolish. Beide hebben een vloeibare structuur totdat deze onder de lamp gaan.

 

Gelpolish

Gelpolish wordt in nagelsalons het meest gebruikt omdat deze polish gemakkelijk kan aangebracht worden op een ondergrond van acryl of gel doordat er in het potje een penseeltje zit.

Deze polish kan aangebracht worden na een manicurebehandeling van de natuurlijke nagel met acryl of gel. Houd jij niet van een kunstnagel, zelfs dan kan gelpolish gemakkelijk aangebracht worden.

 

Gel polish wordt niet gebruikt om de natuurlijke nagel te verlengen. De structuur van de polish is hier niet vast genoeg voor. Bovendien zal de afgewerkte nagel niet sterk genoeg zijn en dus breken.

Veel stylisten vinden gelpolish gemakkelijk bij het aanbrengen van een kleur of nailart. Dit omdat er een uitgebreid gamma aan kleurtjes van bestaat.

 

Op onze website kan je meer dan 200 verschillen kleurtjes terug vinden. Naargelang hoe de gelpolish aangebracht wordt, ben je er zo een 2 à 3 weken zoet mee.

 

Wist je dat?

Je onder gelpolish verschillende categorieën kan terug vinden?

Gelpolish met een neutrale kleur
N2801 Apple Red
Gelpolish met glitters
Scarlet Fever N2867 Obsession_Tag
Gelpolish met een Cateye effect
Follow The Star N2780 Gold
Gelpolish met een thermisch effect
Beach Party N Tequila Sunrise

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

Reset Password

Geverifieerd door MonsterInsights